Od ribara do gastronoma
Bistro Ankora Banjole

Vlasnik Vladimir Bubic bio je ribar preko 30 godina i otvorio je Ankoru 2015. Tako pozna sve ribare iz okruga Pula. Glavni kuhar Claudio zamalo da se nije rodio u kuhinji. Njegova majka bila je poznata kuharica tradicionalnih istarskih jela. Claudiovo vrlo bogato iskustvo, steceno tokom 40 godina rada u Hrvatskoj, Italiji, Austriji i Njemackoj zadovoljit ce i najvece gourmane. Ljubina strast je pizza, vrlo je strucan. Priprema vam mozda najbolje pizze u Istri. Uz dobre rucke i vecere ide i jedan odlican desert. Za to je na daleko poznata Manuela, supruga vlasnika. Kolaci i torte u Ankori se pripremaju bez kemmijskih dodataka. Sve je iskljucivo na prirodnoj bazi, garantirano!

Frische Fische Bistro Ankora BanjoleSvaki dan domace delicije

Volite Tripice, Frituru, Jotu, Punjene paprike, Istarski kiseli kupus, Polpete i druga domaca jela onda mozete uzivati kod nas svaki dan.

Jadranska svjeza riba

Prema sezoni i vremenu imamo razlicite svjeze ribe. A ako je ruzno vrijeme onda nazalost nema nista domace ali po zelji imamo i nesto uvoznih.

Nase mamine torte i kolaci

Za poslastice je mama zaduzena. Ona ih priprema sa prirodnim i kvalitetnim sastojcime sa srcem i ljubavi jer je to i njezina profesija.

Ekoloski uzgajano povrce i salata: Iz okoline Banjola!

pizza in forno, ankora, banjole
Pizze iz krusne peci: Od kvalitetnih sastojaka i dodataka!

pizza in forno, ankora, banjole